Sommer-Bodenburg, Angela. Väike vampiir sõidab ära

VÄIKE VAMPIIR SÕIDAB ÄRA piltPuhkus talus? Anton ei ole vanemate puhkuseplaanidest just vaimustuses. Et mitte igavuse kätte ära surra, räägib ta väikesele vampiirile augu pähe, et see kaasa tuleks. Aitas ju Anton ükskord ka väikese vampiiri täbarast olukorrast välja. Aga vampiiriga reisima minek toob kaasa omajagu raskusi. Sest harilikult vampiirid ju rongiga ei sõida …

Väike vampiir sõidab ära” on sarja kolmas raamat. Varem on ilmunud „Väike vampiir” ja „Väike vampiir kolib”.

 

Sommer-Bodenburg, Angela. Väike vampiir sõidab ära / Angela Sommer-Bodenburg ; Amelie Glienke illustratsioonid ; saksa keelest tõlkinud Teele Teder ; [toimetanud Õie Ristioja]. – [Tallinn] : Pegasus, 2018 ([Tallinn] : Tallinna Raamatutrükikoda). – 133, [3] lk. : ill.