Tomusk, Ilmar. Päiksemetsa vanadekodu kriminalistid : Kribu ja Krabu tegutsevad jälle

PÄIKSEMETSA VANADEKODU KRIMINALISTID piltKunagistel noortel kriminalistidel Piial ja Matil on seljataga pikk ja põnev elu. Nüüd veedab üheksakümne ühe aastane endine kriminaalpolitseinik Mati Lindpere oma päevi Peipsi järve lähistel kaunis männimetsas asuvas Päiksemetsa vanadekodus. Ühel saatuslikul päeval hakkavad vanadekodus toimuma kriminaalsed sündmused. Mati toakaaslane, kaheksakümne seitsme aastane Artur, satub eluohtliku mürgistusega haiglasse ja Matil tekib kahtlus, et mängus võib olla jõhkrate kurjategijate käsi.

Tomusk, Ilmar. Päiksemetsa vanadekodu kriminalistid : Kribu ja Krabu tegutsevad jälle / Ilmar Tomusk ; pildid joonistanud Hillar Mets ; [kujundanud Villu Tammer ; toimetanud Kadri Põdra]. – [Tallinn] : Tammerraamat, c2018 ([Lohkva] : Greif). – 120 lk. : ill.