Kunstistuudio Stupeni näitus

Dollarphotoclub 68011903 700x466 Краски и кисточки Paints and brushesNäitusega võib tutvuda Narva Keskraamatukogu lasteosakonnas (3. korrus) alates 31. augustist.

Raamatukogu külastajad saavad sügise algusest alates vaadata noorte õpilaste tööde näitust.

Kunstistuudio „Stupeni“ töötab Narvas Linda tänaval juba 1999. aastast. Selle aja jooksul on stuudio õpilasteks olnud sajad lapsed ja täiskasvanud ning on toimunud loendamatul arvul näituseid Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuses, Narva Keskraamatukogus, Aleksandri kirikus, Geneva Kontserdimajas, kaubanduskeskustes “Astri” ja “Fama”, Sillamäe ja Narva-Jõesuu linnades.

Kunstniku juhendamisel joonistavad lapsed autori tehnika järgi guašši, akvarelli, pastelli, viltpliiatseid, pliiatseid, mõistavad värviteaduse ja kompositsiooni põhitõdesid. Voolimise õpitubades on neil võimalus tunda kuju läbi plastmaterjali – savi, plasti, plastiliini, teha aplikatsiooni  või meisterdada mitmesugustest materjalidest käsitöö. Töö väikestes rühmades annab võimaluse pöörata tähelepanu igale noorele kunstnikule, arendada tema andeid.

Näitus tutvustab 6-10-aastaste laste töid erinevatel teemadel: loomad, linnud, kalad, lilled, maastik jne.

Siirus, helgus, positiivne suhtumine – kõike seda saab näha näitusel esitletud lastetöödest.

Info: Jelena Kuznetsova, kunstistuudio Stupeni juhataja

Linda tn 4, (6. korrus) Narva. Tel. 58 360 120

 

Pilt: https://www.firestock.ru/kraski-i-kistochki-paints-and-brushes/