Šifrin, Jefim. Mina olen hiidpanda

MINA OLEN HIIDPANDA piltSee salapärane mustvalge loom püsis kaua eurooplaste eest peidus – ta avastati umbes 150 aasta eest. Sellepärast on hiidpandal ehk bambuskarul hirmus palju saladusi! Kuid ta on valmis neid sinuga jagama.

Sellest raamatust saad teada, mitu hammast on hiidpandadel, kus need loomad elavad ja kuidas satuvad maailma loomaaedadesse. Ja veel jutustab hiidpanda sulle (ja ainult sulle!), kui palju bambust tuleb päevas ära süüa, et oleks tervislik, ja oma sabast kõneleb ta ka.

Fakte hiidpanda kohta
1. Hiidpanda kaalub 4 korda rohkem kui sina – sellepärast kutsutaksegi teda hiidpandaks!
2. Hiidpandade lõhn rahustab nende läheduses viibijaid.
3. Bambuskaru menüüs on 30 liiki bambust.
4. Hiidpandade lapsed hakkavad kõndima kolmekuuselt.
5. Guinnessi rekordite raamat on pandakaru tunnistanud maailma kõige võluvamaks metsloomaks!
6. Pandakaru nimi on antud ühele Fiati automudelile, arvuti viirusetõrjeprogrammile, ja miskipärast ka tolmuimejale!

Mina olen hiidpanda” on seitsmes raamat sarjast „Laste loomaraamat”.

 

Šifrin, Jefim. Mina olen hiidpanda / Jefim Šifrin ; vene keelest tõlkinud Ilona Martson ; [toimetanud Eve Leete] ; pildid joonistanud Maria Šamova. – [Tallinn] : Pegasus, c2019 (Tallinn : Tallinna Raamatutrükikoda). – 31, [1] lk. : ill. – (Laste loomaraamat)