Raamatukogu Teadmistepäeva lastepeol

19.septembril pidas Narva piiskopkonna sotsiaalosakond Narva Õigeusu Ülestõusmise katedraali territooriumil uue õppeaasta alguse puhul pidu.

Pühade programmis osales ka Narva Keskraamatukogu, pakkudes lastele lõbusat viktoriini “Tahan kõike teada!” ning e-viktoriini, kasutades QR-koode “Mitte ainult raamat…”. Tutvustati interaktiivset gloobust.

Peo raames  tervitati pidulikult  Õigeusu Gümnaasiumi esimese klassi õpilasi. Linna erinevad organisatsioonid ja asutused korraldasid lastele muusikariistade mängimise ja juuksepalmikute punumise õpitubasid ning elevust pakkusid lihtsaid ja kaasahaaravad füüsikakatsed. Festivalil olid  ka päästeteenistuste esindajaid, kelle ühtne number 112 on tuttav kõigile lastele: Politsei ja Päästeamet.

Pidu jäi meelde nii lastele kui täiskasvanutele sõbraliku ja lõbusa õhkonna poolest!