Meil külas lastekirjanik Heli Illipe-Sootak

Teisipäeval, 19. novembril, kell 11.00 toimub Narva Keskraamatukogus Raudhammas kirjastuse toimetaja Heli Illipe-Sootaki loominguline kohtumine noorte lugejatega. Kohtumisest võtavad osa Vanalinna Riigikooli 1. klasside õpilased.

Illipe-Sootaki looming on suunatud eelkõige väikelastele ja seepärast on selles olulisel kohal riimid, hoolikalt valitud sõnavara ja eakohane lauseehitus, mis aitab kaasa laste keeletaju arengule ja sõnavara rikastamisele. Tema luuletustes ja lugudes leidub rohkelt huumorit ja sõnamängu, samuti looduskäsitlust ja rahvapärimust.

Heli Illipe-Sootak on sündinud 1974. aastal Narva-Jõesuus. 1992 lõpetas ta Narva Eesti Gümnaasiumi, 1995 Tartu Ülikooli sotsiaalteaduskonna politoloogia erialal. 2007–2012 õppis ta Tallinna Ülikoolis bioloogiat ning oli seejärel samas molekulaarse biokeemia magistrant. Alates 2011 Audentese Spordigümnaasiumis bioloogiaõpetaja ja projektijuht. Elab Viimsis ja on aastast 2016 kirjastuse Raudhammas tegevjuht ja toimetaja.

Sissepääs on tasuta.

 

Info: 35 91467

Pilt: https://www.elk.ee/?profile=heli-illipe-sootak