Meil on külas lastekirjanik ja kunstnik Eduard Kont

Neljapäeval, 12. detsembril, kell 11.30 toimub Narva Keskraamatukogus Eduard Kondi loominguline kohtumine noorte lugejatega. Kohtumisest võtavad osa Narva Keelelütseumi ja Narva Kesklinna Gümnaasiumi 3. klasside õpilased.

Eduard Kont sündis Eestis. Ta on läbinud Afganistani sõja. Samuti on osalenud päästeoperatsioonidel Spitakis (Armeenia). Tegutseb vabakunstnikuna ning tal on mitu isikunäitust nii Eestis kui ka välismaal. Elab ja töötab                                                                                     Kohtla-Järvel. Ta on lastekirjanik ning muinasjutuvestja juba mitmendat aastat.Tema raamatud ilmuvad nii vene kui ka eesti keeles.

Ta on kirjutanud jõulumuinasjutte nagu “ Kivist südamete linn :Tallinna Jõulumuinasjutt ”, “Soovide lumehelves” ja “ Hiirepoju Simmu ja võlunõelake ”. Nendest on saanud lastele tõeline kingitus jõulupühadeks. Esimese jutu järgi on etendusi lavastanud kuulus ansambel Hortus Musicus ja Jõhvi teater Tuuleveski.

Kondi raamatud on kindlasti atraktiivsed: kõik tema illustratsioonide tegelased on värvikad, oma kindlate iseloomudega ja isegi kurjad tegelased toovad mõnikord naeratuse näole. Tema loomingut täiendavad värvimispildid ja ülesanded, mis kunstniku arvamusel on lastele vajalikud.

Seekord toob autor kaasa oma mängu “Poliglossia” võõrkeelte kiireks ja lõbusaks õppimiseks ning samuti korraldab meistriklassi.

Info: 35 91467

 

Pilt: https://rus.delfi.ee/daily/virumaa/foto-hudozhnik-i-skazochnik-eduard-kont-poznakomit-malyshej-s-goryuchim-kamnem?id=73002739