Lofting, Hugh. Doktor Dolittle’i reisid

DOKTOR DOLITTLE´I REISID piltMaailmakuulsa armastusväärse doktor Dolittle’i seiklused jätkuvad teises raamatus. Seekord on jutustajaks külapoiss Tommy Stubbins, kelle doktor oma assistendiks võtab. Koos loomadega minnakse appi dr Dolittle salapärasele sõbrale erak Luke’ile, keda tahetakse ebaõiglaselt vangi panna. See käivitab kummaliste juhtumiste ahela, mis lõpuks juhatab arsti koos kõigi oma vahvate loomadega kuulsat indiaani loodusteadlase Pika Noole jälile. Otsingud viivad rändurid läbi mitmete riikide kuni lõpevad imelikul liikuval saarel, mille veel imelikumate asukatega tuleb ette hulgaliselt sekeldusi.

 

Lofting, Hugh. Doktor Dolittle’i reisid / Hugh Lofting ; inglise keelest tõlkinud Krista Eek ; [toimetanud Krista Mõisnik ; raamatu originaalillustratsioonid autorilt, kujundanud Julius Sommer]. – [Tallinn] : Tänapäev, c2019 ([Tallinn] : Tallinna Raamatutrükikoda). – 360 lk. : ill.