Voitsehhovski, Boriss. Anni ja Sassuga unemaale

ANNI JA SASSUGA UNEMAALE piltVõluvate illustratsioonidega raamat räägib loo väikesest Annist, kes ei saa õhtuti und. Ta loendab enne magamajäämist püüdlikult lambaid, kuid iga kord jääb üks lammas puudu. Siis aga näevad Anni vanemad kohvikus uhket šokolaadilammast ning kingivad selle tüdrukule. Anni ja šokolaadilammas Sassu saavad sõpradeks ning rändavad üheskoos Unemaale. Rõõme ja muresid jagades mõistavad nad, et tõeline sõprus võib teha imesid ning muuta paremaks mitte ainult lapsed ja lambakesed, vaid isegi šokolaadi.

 

Voitsehhovski, Boriss. Anni ja Sassuga unemaale / Boris Voytsehovskiy ; illustreerinud Margarita Kukhtina ; [vene keelest tõlkinud Riina Turi ; toimetaja Tiina Tomingas]. – Tallinn : Koolibri, c2019 ([Lohkva] : Greif). – 37 lk. : ill.