Look, Kairi. Piia Präänik ja bandiidid

PIIA PRÄÄNIK JA BANDIIDID piltPiia Prääniku mõnus elu Papli puiestee majas number 5 pööratakse pea peale, kui selgub, et Piia saab õeks – kolmikutele! Kui värsked Präänikud lõpuks sisse kolivad, hakkab majas juhtuma väga kummalisi asju. Neisse on segatud ka meemaias Jack, jõuk karusid ja kahtlasevõitu naabrid. Koos uue sõbra Villemiga asub Piia tegudele, enne kui asi päris käest ära läheb.

Kairi Look (snd 1983) on eesti lastekirjanik. Kirjastus Tänapäev on avaldanud neli Kairi raamatut: „Leemuripoeg Ville teeb sääred” (2012), „Lennujaama lutikad ei anna alla” (2014), „Peeter, sõpradele Peetrike” (2014), ja „Piia Präänik kolib sisse” (2015).

 

Look, Kairi. Piia Präänik ja bandiidid / Kairi Look ; [toimetanud Priit Põhjala] ; pildid joonistas Ulla Saar, [kujundanud Angelika Schneider]. – [Tallinn] : Tänapäev, c2019 ([Tallinn] : Tallinna Raamatutrükikoda). – 142, [1] lk. : ill.