Mõttus, Lembe. Muna seiklused Kreekas

MUNA SEIKLUSED KREEKAS piltMuna seiklused Kreekas” on lõbus kogupereraamat reisimisest ja sõprusest.

Tallinna lennujaamas kohtuvad kolm kummalist tegelast: lõbus rändur Muna, virvendav Hologramm, kel on pea asemel raal, ja pidevalt unistavalt pilvedes hõljuv Roosa Õhupall. Kõik kolm tahavad erinevatel põhjustel Kreekasse reisida. Koos õpivad sõbrad tundma Kreeka müüte, kohtuvad toredate tegelastega, ratsutavad eeslitega, söövad apelsine ja meesaiu, mängivad Minotaurusega Knossose labürindis peitust, seilavad uhke jahiga meredel ning tantsivad Kreeka pulmas ja teevad muudki põnevat!

 

Mõttus, Lembe. Muna seiklused Kreekas / Lembe Mõttus ; illustratsioonid Britta Benno ; [toimetaja Helis Oidekivi ; kujundaja / kaartide koostaja Lauri Tuulik]. – [Tallinn] : Inspirationbooks, c2021 ([Tallinn] : Tallinna Raamatutrükikoda). – 174, [2] lk. : ill.