Willems, Mo. Kas ma pean oma jäätist jagama?

KAS MA PEAN OMA JÄÄTIST JAGAMA? piltSaage tuttavaks elevant Heraldi ja Notsuga! Herald on ettevaatlik. Notsu ei ole. Notsu ei suuda oma rõõmu tagasi hoida. Herald suudab. Herald muretseb nii palju, et Notsu seda tegema ei pea. Herald ja Notsu on parimad sõbrad.

Raamatus “Kas ma pean oma jäätist jagama?” seisab Herald tähtsa valiku ees. Kas ta jõuab õigel ajal otsusele?

Mo Willems on Ameerika Ühendriikide kirjanik ja illustraator, kellelt on ilmunud üle kuuekümne raamatu, neist 25 Elevant & Notsu sarjas. Mo on võitnud palju auhindu, sealhulgas Theodor Seuss Geiseli medali raamatute “Kas lähme õue mängima?” ja “Sul on lind peas!” eest. Ta elab oma perega USAs Massachusettsi osariigis.

Inglise keelest tõlkinud Leelo Märjamaa.

Raamat on trükitähtedega.

 

Willems, Mo. Kas ma pean oma jäätist jagama? / [tekst ja illustratsioonid:] Mo Willems ; [toimetanud Maria Tuulik ; tõlkinud Leelo Märjamaa]. – Tallinn : Draakon & Kuu, 2021 ([Tallinn] : Printon). – 57, [3] lk. : ill.