Hansen, Anders. Juuniori tugev aju : targem, rõõmsam, tugevam

Kas tahad kõiges natuke parem olla? Eks ole, kes siis ei tahaks? Siit leiad tähtsaid fakte ning asjalikke nõuandeid, kuidas liikumine keskendumise, enesetunde, une ja palju muu seisukohast aju mõjutab. Tänu aju tööd lihtsalt ja põnevalt kirjeldavatele peatükkidele ja liikuma innustavatele nõuannetele muutub ka lugeja loodetavasti rõõmsamaks ja tugevamaks – ja isegi targemaks. Nimelt „uuendab“ liikumine aju, nii et mõtled kiiremini, ja kui ümberringi on palju lärmi, siis saad sisse lükata n-ö vaimse lisakäigu. Lisaks hakkad arvutimänge paremini mängima. Sellest juba ära ei ütleks!

 

Hansen, Anders. Juuniori tugev aju : targem, rõõmsam, tugevam / Anders Hansen ; Mats Wänblad ; illustraator Lisa Zachrisson ; tõlkija Heidi Saar ; toimetaja Liina Kümnik. – Tallinn : Varrak, 2021. – 127, [1] lk. : ill.