Kallid esimese klassi õpilased!

Õnnitleme teid esimese Teadmistepäeva puhul! Teie ees avaneb nüüd uus  lehekülg – kooliaeg. See täitub Teil erksate muljete, kasulike teadmiste, suurepäraste avastustega ning kohtumistega uute raamatutega.

Kõik esimese klassi õpilased, kes registreeruivad end lugejaks Narva Keskraamatukogus alates  1. septembrist  kuni 7. septembrini 2020, saavad üllatuse osaliseks!

Loodame, et raamatust saab alatiseks Teie ustav sõber! Kõik teavad, et inimene, kes armastab ja oskab lugeda, on õnnelik inimene. Teda ümbritsevad paljud targad, lahked ja kindlad sõbrad, ning need sõbrad on raamatud.

Raamatud on koos meiega juba varasest lapsepõlvest ja saadavad meid kogu elu. Raamatute lugemine kujundab isiksust, rõõmustab meid, teeb inimses targaks. Lugedes saab inimene uusi teadmisi ja kasulikku teavet, mida läheb vaja edaspidises elus. Lugeva inimese sisemaailm muutub rikkamaks ja tema sõnavara suureneb. Raamatute lugemine võimaldab leida vastuseid paljudele küsimustele  ja lahenduse igale küsimusele. Rumal oleks neid mitte lugeda.

Info: Narva keskraamatukogu. Tel 35 91467

 

Pilt: https://ru.freepik.com/premium-photo/teacher-s-day-september-1-to-go-back-to-school-bouquet-of-autumn-flowers-alarm-clock-and-an-outdoor-album-with-a-spiral-at-the-base_4889758.htm