Kikas, Liia, Kikas, Robert. Sokilao saladus

Sokilao saladusSokk on jälle kadunud? Arvate, et süüdi on pesumasin? Oh ei! Tegelikult viivad sokid ära sokisööjad, muhedad olendid, kes toimetavad rõõmsas teadmises, et nende loodud maailm Suures Sokilaos on täiuslik. Ootamatud asjaolud käivitavad aga rea nii erakordseid sündmusi, et mõnus elu pea peale pöördub ning hulk saladusi päevavalgele tuleb.

Liia lugude ja Roberti nukkude unikaalne sokisööjate maailm jõudis esmakordselt avalikkuse ette 2014-2019 nukulavastuste triloogiana. Etenduste helge vastuvõtt inspireeris meid andma armastatud kangelastele pikema eluea kui lava seda võimaldab.

Kikas, Liia, Kikas, Robert. Sokilao saladus / Liia Kikas, Robert Kikas ; illustraator Gerd Kasak ; kujundajad Tom Kasak, Signe Kasak ; toimetaja ja kujundaja Hanno Kasak. – Tallinn : Kikas, 2023. – 128 lk. : ill.