Õnnelikku reisiseiklust, armas Sipsik!

Возможно, это изображение 2 человека и текстMitme põlvkonna lemmikraamatutegelane, eesti lastekirjanduse sümbol SIPSIK alustas pikka reisiseiklust.
Eile külastas Narva Keskraamatukogu Sister cities programmi BEL AIR, MARYLAND ja NARVA raames USA Marylandi osariigi Baltimore County Community College’i emeriitprofessor Barbara L. Tower, kes arendab koostööd Bel Air raamatukogu (USA) ja Narva Keskraamatukogu vahel. Narva linn ja Bel Air linn sõlmisid koostööleppe 2014. aasta aprillis.
Barbara on vahendanud meie mitmeid koostööprojekte ka eelnevatel aastatel. Sel aastal võttis ta endaga kaasa eesti kirjanduse lemmiktegelase Sipsiku, keda tutvustatakse Marylandi lastele raamatukogudes. Sipsik saadab Narva Keskraamatukogu väikestele lugejatele suhtlusvõrgustike kaudu tervitusi ning jutustab millistes kohtades ta reisib, inimestest ja uutest sõpradest, kellega kohtub ja millega tegeleb.
Õnnelikku reisiseiklust, armas Sipsik! Ootame uudiseid!