Meil külas lastekirjanik Mihhail Yasnov

Neljapäeval, 12. detsembril kell 11.30 toimub Narva Keskraamatukogus luuletaja ja tõlkija Mihhail Yasnovi loominguline kohtumine noorte lugejatega. Kohtumisel võtavad osa Vanalinna Riigikooli ja Narva Õigeusu humanitaarkooli kolmandate klasside õpilased.

Mihhail Yasnov – üks kõige huvitavamaid Peterburi luuletajaid; tema raamatud on väga populaarsed laste seas. Ta on rohkem kui seitsmekümne lasteraamatu ning paljude tõlgete autor. Tema luuletused tõlgiti prantsuse, inglise, poola, eesti, läti, rumeenia ja teistesse keeltesse.

Eesti lugejale on  ta tuntud märkimisväärsete eesti luuletajate – Eno Raua ja Leelo Tungla  tõlgetest.

Laste raamatute autor ja tõlkija on tuntud mitte ainult oma kodumaal, vaid ka teistes riikides.

M. Yasnov sündis 1946. aastal Leningradis. 1970. aastal lõpetas ta Leningradi Ülikooli filoloogiaosakonna. Alates 1982. aastast – Kirjanike Liidu liige. Praegu on ta Peterburi Kirjanike liidu liige, Kirjanike liidu kunstilise tõlke osakonna esimees, Prantsuse Instituudi kunstilise tõlke stuudio juht, rahvusvahelise PEN-klubi liige.

Info: 35 91467