Nolan, Kate. Pille ja Peeter loodust avastamas

PILLE JA PEETER LOODUST AVASTAMAS piltKuldkollased tulikad ja punased moonid, siristavad rohutirtsud ja sumisevad mesilased – loodus on kõikjal meie ümber.

Seikle koos Pille ja Peetriga ning avasta loodust koos nendega. Saa teada, mis on iseloomulik igale aastaajale, õpi tundma mitmesuguseid taimi, linde, putukaid ja palju-palju muud. Raamatus on palju värviküllaseid ja detailirohkeid pilte meid ümbritsevast loodusest. Iga pildi juures on kirjas, keda või mida on sellel kujutatud ning lisaks toetavad pilte ka lühikirjeldused.

Lusti koos Pille ja Peetriga ning avasta palju uut ja huvitavat!

 

Nolan, Kate. Pille ja Peeter loodust avastamas / [Kate Nolan, illustreerinud Nat Hues ja Simon Taylor-Kielty, kujundanud Kate Rimmer ; tõlkinud Katariina Kirss ; toimetanud Linda Laur]. – [Tallinn] : Sinisukk, c2021 (Hiina). – [18] lk. koos kaanega : ill.