Tungal, Leelo. Pulli koera päevik

PULLI KOERA PÄEVIK piltKüllap oled kuulnud lauset „Raamat on inimese parim sõber“. Vahel aga öeldakse hoopis, et inimese parim sõber on koer. Kes see oskab arvata, kumb väide on õigem? Tegelikult ei sega raamatud koertega sõbrustamist ja koertelgi pole raamatute vastu midagi. Raamatuid on maailmas tohutult palju ja ega koerigi vähe leidu – oletatakse, et neid on tervelt 525 miljonit!

Selles raamatus pajatab endast ja oma sõpradest Polla, kes on pealtnäha tavaline peni, kuid ta suguvõsa ajalugu ulatub tuhandete aastate taha.
Sind, hea sõber, tervitab ta sõbraliku sabaliputusega!

Raamat “Pulli koera päevikud” ilmub Eesti Ajaloomuuseumi näituse “Koopast kaissu. Koera ja inimese lugu” raames.

 

Tungal, Leelo. Pulli koera päevik / Leelo Tungal ; koerapildid joonistas Reet Rea-Smyth, kollaažid tegi Kaia Rähn. – [Tallinn] : Eesti Ajaloomuuseum, c2021 ([Tallinn] : Tallinna Raamatutrükikoda). – 45, [1] lk. : ill.