Retsnik, Kaili. Nõiakatel

Nõiakatel I raamat - Apollo RUSRaamat räägib tüdrukust nimega Piibe, kes elab metsas ja on imeline nõiatar. Tal on oma nõiakatel, mille abil ta saab aidata inimesi, loomi ja loodust. Raamat tutvustab taimede kasulikkust ja selles toimub ka imesid.

Suure silmaringi ja siira südamega pakub Piibe teistele abi ning oma positiivse suhtumisega muudab ta igapäevase elu paremaks. Armastus päästab maailma.
Ei ole lahendamata muret, on vaid piiratud mõtlemine. Imed juhtuvad iga päev just nendega, kes usuvad imedesse. Iga päev on metsas uued seiklused. Tule ja avasta koos Piibega elu metsas.

 

Retsnik, Kaili. Nõiakatel. 1 raamat / Kaili Retsnik ; [illustreeris Jana Valge, kaaned kujundas Vallo Hallik ; toimetas Heli Hallik]. – Pärnu : Hea Tegu, 2021 ([Tallinn] : MJ Konsult). – 66, [1] lk. : ill.