Townsend, Jessica. Tühikatk : jaht Morrigan Crow’le

TÜHIKATK. JAHT MORRIGAN CROW´LE piltMorrigan Crow ja tema sõbrad on üle elanud oma esimese aasta elitaarse vunderlaste seltsi uhkete õpilastena. Nad on aidanud lõpetada ebainimliku Koleturu tegevuse ja tõestanud oma ustavust 919. üksusele. Nüüd aga seisab Morrigan silmitsi uue põneva väljakutsega: ta peab saama selgeks salapärased vunderkunstid ja õppima ohjama võimet, mis ähvardab teda endasse neelata.

Kuid Nevermoori on haaranud kummaline ja hirmuäratav haigus, mis teeb nakatunud vunderloomadest arutud ja kurjad vunderita loomad. Kui tühikatku ohvrite arv aina kasvab, hakkab linnas levima paanika. Morrigan mõistab, et temal tuleb leida tühikatkule ravi, isegi kui see seab tema enda – ja kõik Nevermoori elanikud – suuremasse ohtu, kui ta on iial ette kujutanud.

Tühikatk. Jaht Morrigan Crow´le” on järg raamatutele „Nevermoor. Morrigan Crow’ tuleproovid” ja „Vundersepp. Morrigan Crow’ kutsumus”.

 

Townsend, Jessica. Tühikatk : jaht Morrigan Crow’le / Jessica Townsend ; inglise keelest tõlkinud Hels Kure ; [toimetanud Reet Trummal ; kujundanud Anu Ristmets, illustratsioonid: Hannah Peck ja Beatriz Castro]. – Tallinn : Eesti Raamat, 2021 ([Tallinn] : Tallinna Raamatutrükikoda). – 462, [1] lk. : ill.