Paas-Loeza, Merilin. Mida silmad ei näe

MIDA SILMAD EI NÄE piltHanneli on noor lootustandev pianist. Pärast traagilist õnnetust, mille tagajärjel sureb tüdruku ema ja isa otsustab kolida väikesesse Tuhakõrve linnakesse, tundub Hannelile, et ta on pidanud loobuma kõigest. Seetõttu otsustab ta loobuda ka muusikast. Läbi isiklike väljakutsete, eneseleidmise ja traumast tasapisi ülesaamise hakkab Hanneli märkama enda ümber teisi, kes abi vajavad, ja leiab uuesti tee muusika juurde.

Merilin Paas-Loeza noorteromaan „Mida silmad ei näe“ pälvis kirjastuse Tänapäev ja Eesti Lastekirjanduse Keskuse 2020. aasta noorteromaanivõistlusel ühe kahest välja antud III kohast.

 

Paas-Loeza, Merilin. Mida silmad ei näe / Merilin Paas-Loeza ; [toimetanud Signe Siim ; kujundanud Liis Karu]. – [Tallinn] : Tänapäev, 2021 ([Tallinn] : Pakett). – 215, [2] lk.