Laste joonistuste näitus “Seemne teekond”

Сказка про СемечкуTeisipäeval, 15. juunil kell 10.30 toimub Narva Keskraamatukogu lasteosakonnas kirjanik Sergei Kase loominguline kohtumine noorte lugejatega ja tema raamatu “Muinasjutt Seemnest” ainetel laste joonistuste näituse avamine. Kohtumisest võtavad osa Narva Lastekodu lapsed.

Näitus on Moskvas asuva Eesti saatkonna ja Sergei Kase ühisprojekt. See raamat on hea näide eesti-vene kultuurikoostööst: Eestist pärit autori teksti illustreerib Venemaalt pärit kunstnik Anastasia Anninskaya. Aasta jooksul toimusid Moskva lasteraamatukogudes õpitoad, mille käigus joonistasid lapsed muinasjutu peategelanna Seemne seiklusi. Neid töid esitletaksegi näitusel. Raamatu tiraaži levitati mõlema riigi raamatukogude, lastekodude ja heategevusfondide kaudu.

Eesti saatkond Moskvas tänab oma partnereid:

  • Arkadi Gaidari nimeline lasteraamatukogu
  • Laste kunstigalerii “Izopark”
  • Nikolai Fjodorovi nimeline raamatukogu
  • Aleksandr Gribojedovi nimeline lasteraamatukogu
  • Agnia Barto nimeline lasteraamatukogu
  • Narva Keskraamatukogu.

Info: Narva Keskraamatukogu lasteosakond. Tel. 3591467