MONDO interaktiivnäitus

Narva Keskraamatukogu kutsub teid külastama MONDO interaktiivnäitust raamatukogu laste osakonna näitusesaalis alates 1.09.2021.

Tegemist on interaktiivse muusikalise seina, mille eesmärk on tutvustada popmuusika arengut inimeste rände perspektiivist. Sein koosneb kolmest osast. Külastajal on  võimalik tutvuda muusikastiilide genealoogiaga, kuulata tahvelarvutitest muusikanäiteid ning lugeda stiilide ja nende arengu kohta seoses inimeste rändega ning vedada magnetiseeritud kaadril nööridega erinevate muusikastiilide rändeteekondi.

Autorite eesmärgiks on seina tutvustada muusikafestivalidel ja raamatukogudes. Lisaks viiakse kooliõpilastele septembri kuu jooksul Narva Keskraamatukogus läbi töötubaid ning toimub kontsert, millest teavitame Narva Keskraamatukogu kodulehel.

Sein on valminud koostöös Risto Lehistega, kes on ka Eesti teatri ja muusikamuuseumis eksponeeritud  „Vabaduse kõla! Eesti levimuusika lugu“ näituse autor.

Muusikalise seina eksponeerimine toimub rändetemaatilise teavitusprojekti „Jagatud teekonnad“: faktid ja lood rändest 21. sajandil“ (https://mondo.org.ee/projektid/jagatud-teekonnad/) raames.

Täpsem info: Narva Keskraamatukogu lasteosakond. Tel 3593 585