Pere e-viktoriin “Aasta tegijad Eesti looduses”

Eestis valitakse igal aastal aasta tegijaid looduses. See annab ka hea võimaluse tundma õppida neid, kes elavad siin meie kõrval. (Vaata SIIT) Kas sa tead, miks luik susiseb ja miks lõhe on roosa? Mille poolest on kuulus ketendava saba omanik – kobras? Kas teadsite, et kukeseened sisaldavad mitu korda rohkem A-vitamiini kui porgandid?

Eesti aasta tegijad leiab mitte ainult meie riigist, vaid ka välismaalt. Mõned neist ilusatest ja hämmastavatest olenditest on äratanud silmapaistvate kirjanike tähelepanu. Autorite huvi nähtu ja kuuldu kohta on innustanud kõike seda panema oma raamatutesse.

Narva Keskraamatukogu kutsub osa võtma e-viktoriinist Eesti aasta tegijate jälgedes! Parimatele auhinnad!

Viktoriini tingimuste, küsimuste ja auhindadega saate tutvuda SIIN.

Soovime edu!

Info: 35 91467

 

Pilt: https://photosight.ru/photos/1767958/