Reinaus, Reeli. Nõidkapteni needus

NÕIDKAPTENI NEEDUSMida teha, kui kõige hirmutavamad legendid osutuvad ühtäkki elu ähvardavaks tõelisuseks? Kuidas käituda kohutavas olukorras, millest ei näi olevat ühtki väljapääsu? Just need küsimused peab endale esitama Alex, kelle veidrad minevikunägemused muutuvad ootamatult reaalseks, kui ta leiab end vangina neetud laevalt, mida juhib kardetud ja mõistatuslik nõidkapten. Kui Alex avastab laevalt ka vangistatud tüdruku, saab ta aru, et kaptenil on rohkem kui üks saladus, mille päevavalgele tulekut ta kardab.

Nõidkapteni needus” on seiklusliku raamatutriloogia esimene osa.

 

Reinaus, Reeli. Nõidkapteni needus : [triloogia I osa] / Reeli Reinaus ; [toimetanud Katrin Naber ; sisu kujundanud Siiri Timmerman, kaane kujundanud Pärtel Eelma]. – [Tartu] : Ronk Ronk, c2021. – 372 lk.