Hockney, David & Gayford, Martin. Pildid läbi aja : noortele

PILDID LÄBI AJA. NOORTELE“Pildid läbi aja” viib lugejad kunstiajaloo-rännakule: koopaseintele joonistatud varajasest kunstist kuni tänapäeval arvuti ja telefonikaameraga loodud piltideni. Lastele suunatud raamatus, mis põhineb täiskasvanutele mõeldud samanimelisel menukil, tutvustatakse pildilugu tänapäeva tunnustatuima kunstniku David Hockney ja kunstist kirjutaja Martin Gayfordi vestluste kaudu, kus nad innustavalt lihtsalt ja selgelt arutlevad kunsti üle. Rose Blake’i illustratsioonid selgitavad mõlema autori juttu ja aitavad kunstiajaloo noorte lugejate jaoks ellu äratada.

 

Hockney, David & Gayford, Martin. Pildid läbi aja : noortele / David Hockney & Martin Gayford ; illustreerinud Rose Blake ; tõlkinud Epp Aareleid ; [toimetanud Helve Hennoste]. – Tallinn : Draakon & Kuu, c2021 (Hiina). – 128 lk. : ill.