Kogupere e-viktoriin “Raamatukogu lood”

Обои для рабочего стола Новый год Елка Шар Электрическая гирлянда  для мобильного телефона Рождество Новогодняя ёлка Шарики Гирлянда2022. aasta on Eestis pühendatud raamatukogudele ja meil on selle üle väga hea meel!

Tänapäeval on raamatukogude roll muutumas. Raamatukogud ei ole mitte ainult teabehoidlad, vaid mitmekülgsete teenustega kogukonna keskused. Lisaks info vahendamisele, pakume lõbusaid vabaja veetmise viise.

Narva Keskraamatukogu kutsub teid osalema kogupereviktoriinis, mis on pühendatud raamatukogudele, lastele ja täiskasvanutele. Võitjaid ootavad auhinnad!

Viktoriini tingimuste, küsimuste ja auhindadega saate tutvuda SIIN.

Soovime edu!

Info: 35 91467

 

Pilt: https://www.1zoom.ru/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%BE%D0%B5/%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B8/576201/z6308.9/