Boyack, Connor. Tuttle kaksikud saavad teada seadusest

TUTTLE KAKSIKUD SAAVAD TEADA SEADUSESTLastele õpetatakse sageli, et valitsus kaitseb meie elu, vabadust ja vara, kuid kas võib olla tõsi, et mõned seadused lubavad teistel inimestel meile tegelikult haiget teha ja meie asju ära võtta? Ühine Ethan ja Emily Tuttlega, kui nad saavad teadmisi vara, piraatide ja röövimise kohta. Oma naabri Fredi abiga peavad kaksikud ära arvama, mida nad saavad teha, et peatada halvad inimesed valitsuses.

Frédéric Bastiat oli Prantsuse majandusteadlane ja klassikaline liberaal, kes kirjutas raamatu „Seadus“, millele see raamat põhineb. Lõbusate illustratsioonide ja kaasahaaravate dialoogide kaudu aidatakse noortel lugejatel mõista vabaduse põhimõtteid ja valitsuse õiget rolli.

 

Boyack, Connor. Tuttle kaksikud saavad teada seadusest / Connor Boyack ; illustreerinud [ja kaane kujundanud:] Elijah Stanfield ; [tõlkija Kaie Kukk ; sisutoimetaja Kalev Kukk]. – [Tallinn] : FTE Kirjastus, 2021. – 55, [3] lk. : ill., portr.