Moeyaert, Bart. Tänapäeval on kõigi nimi Sorry

TÄNAPÄEVAL ON KÕIGI NIMI SORRY„Tänapäeval on kõigi nimi Sorry“ on terav, emotsionaalselt laetud portree 12aastasest Biancast, kellel peaks tema ema sõnul olema kaasas kasutusjuhend. Kodus keerleb elu Bianca noorema venna ümber, kelle süda on haige. Isa juurde on tüdruk oodatud igal teisel nädalavahetusel. Bianca oskab suurepäraselt vaikida, kuid oma mõtteid ta vaigistada ei suuda. Ja siis äkki istub Bianca elutoas tema lemmiknäitleja Billy King! Tüdruk hakkab tasapisi mõistma, et ta suudab oma tundeid väljendada. Flaami kirjanik Bart Moeyaert on Astrid Lindgreni mälestusauhinna ALMA laureaat.

 

Moeyaert, Bart. Tänapäeval on kõigi nimi Sorry / Bart Moeyaert ; hollandi keelest tõlkinud Kerti Tergem ; [kujundanud Signe Kanarbik, kaanepildi joonistanud Anne Pikkov]. – [Saue] : Päike ja Pilv, 2021 ([Tallinn] : Printon). – 127 lk.