Grimm, Sandra. Greta Päikesekiir : sa oled minu parim sõber!

GRETA PÄIKESEKIIR. SA OLED MU PARIM SÕBERGreta on tõeline päikeselaps, kes maailmast rõõmu tunneb ja teistele aina head soovib. Tal on aga üks südamesoov – ta tahaks endale nii väga parimat sõpra!
Et tal alati veab, kolibki naabermajja – vupsti! – üks tüdruk. Naabri Mariel on aga vana kodu järele tohutu igatsus.Gretal tuleb nüüd väga kiiresti välja mõelda midagi imetoredat, et Marie süda jälle rõõmsasti põksuks. Sõbrad tähendavad ju rõõmu – ja rõõm on see, kui hing hõiskab!
Kuidas Gretal õnnestub Marie hing hõiskama panna, saab lugeda Sandra Grimmi ja Elli Bruderi värvikast lasteraamatust.

 

Grimm, Sandra. Greta Päikesekiir : sa oled minu parim sõber! / Sandra Grimm ; [illustratsioonid:] Elli Bruder ; [saksa keelest tõlkinud Kadi Eslon ; toimetaja Margit Ross]. – Tallinn : Koolibri, c2017 ([Lohkva] : [Greif]). – [26] lk. : ill.