Künnapas, Heli. Mälestusteta suvi

E-RAAMAT: MÄLESTUSTETA SUVI, 1.OSAKui teismeline keskkonnaaktivist Brenda suveks probleemide eest maale vanaema juurde saadetakse, on ta veendunud, et sellest tuleb kõigi aegade igavaim suvi. Asi on seda hullem, et vanemate arvates tuleb tütrele kasuks veeta suvi ilma internetita. Peagi aga tutvub neiu salapärase naabripoisiga, tunded pendeldavad taeva ja põrgu vahet ning hargnema hakkavad sündmused, mida tütarlaps poleks osanud uneski näha. Vaenu- ja sõprussuhted kohalike noortega, maatööd ja kohaliku metsa kaitsmine on vaid väike osa Brenda kõige põnevamast, mälestusteta suvest. (Helen Roots) Heli Künnapas on avaldanud üle 20 raamatu. Noorteraamatutest on tuntuimad ,,Lõpupidu” ja ,,Ütlemata sõnad”.

 

Künnapas, Heli. Mälestusteta suvi : noorteromaan / 1. osa : / Heli Künnapas ; [toimetaja Helen Roots ; kujundaja Liis Karu, tagakaane foto: Triin Künnapas]. – [Jädivere küla] : Heli Kirjastus, 2020. – 336, [8] lk.

Loe veel: MÄLESTUSTETA SUVI 2.OSA