fil. Katja sööb sooja jäätist

KATJA SÖÖB SOOJA JÄÄTISTSarja esimeses kolmes raamatus on trükitähed. See raamat, mida praegu käes hoiad, on aga juba kirjatähtedega. Seda sellepärast, et koos Katjaga on kasvanud tema sõbradki, kes nüüd tunnevad juba ka kirjatähti. Muidugi ootab Katja endale palju uusi sõpru juurde!

Selles raamatus maitseb kassipoeg KATJA midagi väga maitsvat, mille kohta ta arvab, et see on soe jäätis ning saad teada, mis pärast seda juhtus. Kahjuks jääb Katja ka haigeks, kuid eks seda juhtub aeg-ajalt meie kõigiga.

Katja põnevad seiklused algavad kohe, kui avad raamatukaane, siis juba seikledki koos väikese kassipojaga.

 

fil. Katja. Osa 4, Katja sööb sooja jäätist / fil ; [illustraator: Jana Valge ; toimetaja: Heli Hallik ; kujundus: Jaan Lehismets]. – Pärnu : Hea Tegu, 2021 ([Tallinn] : MJ Konsult). – 63, [1] lk. : ill.