Kivimaa, Evelin. Kratitüdruk Krata otsib näkkide kodu

KRATITÜDRUK KRATA OTSIB NÄKKIDE KODUVeealuses maailmas näkkide kodus liigub aeg omaenda pikaldases tempos. Kas tõesti võib olla lootust, et aastaid tagasi metsajärve sumatanud ja kaotsi jäänud poisike on elus? Kratitüdruk Krata on selles igatahes veendunud!

Kuidas aga näkkide juurde pääseda, et kadunud sõber üles otsida? Ehk aitaks hõbesõrmus? Või veest välja astunud valge hobune? Vahest õnnestub vetevaimude juurde pääseda hoopis järvelehmade kannul? Igatahes tuleb järve ääres alati valmis olla selleks, et iga eriskummaline olend või ese võib olla näkk. Seni pole Kratal näkanud, aga ehk veab homme? Või ülehomme?

Pildid on raamatusse joonistanud Piia Maiste.

 

Kivimaa, Evelin. Kratitüdruk Krata otsib näkkide kodu / Evelin Kivimaa ; [pildid joonistanud Piia Maiste ; toimetanud Piret Ruustal]. – [Tallinn] : Argo, c2022. – 94, [1] lk. : ill.