Kirkkopelto, Katri. Molli ja salapärane Pusa

MOLLI JA SALAPÄRANE PUSAMolli armastab oma kodu. Kodu on tema pesa ja kindel koht, aga nüüd on seal hakanud toimuma midagi salapärast. Asjad kipuvad kohti vahetama ja siia-sinna on tekkinud pisikesi määrdunud jalajälgi. Ja miks ometi leidub igal pool kibuvitsamarjade seemneid? Molli ja Väike Sisu hakkavad lahendama kummalist mõistatust. Selleks läheb vaja tõelisi detektiivivõimeid, natuke maskeerimist … ja mõnda mõttepausi. Seikluse jooksul satub Molli keerulisse olukorda: mida teha, kui sul endal on pikatoimelised varbad, aga sõbral hoopis väledad varbad? Kas sellest hoolimata on võimalik sõpradeks jääda?

Armastatud Molli väike suur seiklus räägib erinevatest meelelaadidest, sõprusest ja sellest, kuidas iga uus tutvus meie maailma alati veidike muudab.

 

Kirkkopelto, Katri. Molli ja salapärane Pusa / joonistanud ja kirjutanud Katri Kirkkopelto ; [soome keelest tõlkinud Triin Aimla-Laid ; toimetanud Laura Salumets-Tutt]. – [Tallinn] : Helios, 2022. – [34] lk. : ill.