Hinrikus, Kadri. Võta aega olla liblikas

VÕTA AEGA OLLA LIBLIKASTarkus ei tule tuisates. Peatu ja võta aega olla liblikas, pane tähele, kui eriline on iga hetk ja kui värviline on maailm! Kogumiku pealkirjaks valitud tsitaat on pärit Gillian Duce’i raamatust „The Winning Game. Magic and Mayhem”. Ka kõik sisu pildid ja jutud on inspireeritud rahvatarkusest või kuulsate inimeste mõtteteradest. Tarkus ei pea alati olema surmtõsine. Seega leiab siit lõbusat lugemist nii noortest kui ka vanadest, kusjuures nii mõnigi kord käituvad väikesed targemini kui suured. Raamatusse on valitud 21 populaarse Lucky Laika vanasõnasarja postkaarti. Olivia Lipartia lummavate piltide juurde on vaimukad ja ivaga lood kirjutanud Kadri Hinrikus, mõjuva kujunduse eest on hea seisnud Endla Toots. Samade autorite koostöös on varem ilmunud „Sõna vägi on suurem kui sõjavägi“.

 

Hinrikus, Kadri. Võta aega olla liblikas / Kadri Hinrikus ; [illustratsioonid:] Olivia Lipartia ; [toimetaja: Margit Ross ; kujundaja: Endla Toots]. – Tallinn : Koolibri, 2022. – 44, [2] lk. : ill.