Bertram, Rüdiger. Armastus on pime, aga teeb õnnelikuks

ARMASTUS ON PIME, AGA TEEB ÕNNELIKUKSTibupoeg Kiki imestab, mispärast vaatleb emis Saara austavalt kult Erikut või miks armastab talumees Boris Bettit. Ühel päeval aga kukub Kikile – potsti! – poolik munakoor pähe ja ühtäkki ei näe ta enam midagi. Korraga on talle selge, et nüüd on ta kellessegi armunud, sest vanaema ju ütles Kikile, et armastus on pime. Kollane tibupoeg asub teekonnale, et leida, keda ta armastab.

Lustakas värviküllane armsate illustratsioonidega pildiraamat, mis selgitab tuntud vanasõna tähendust lõbusal viisil.

 

Bertram, Rüdiger. Armastus on pime, aga teeb õnnelikuks / loo jutustanud Rüdiger Bertram ; pildid joonistanud Yvonne Semken ; tõlkinud Kadi Elson ; toimetanud Sinisukk. – [Tallinn] : Sinisukk, [2022]. – 24 nummerdamata lehekülge : illustratsioonid.