Denise, Christopher. Öörüütel

ÖÖRÜÜTELAlates päevast, mil Kullike munast koorus, on ta unistanud rüütliks saada. Ta ei pruugi küll kõige suurem ja tugevam olla, aga tema tugev öine vaist aitab kaitsta lossi, kust on hakanud rüütleid kaotsi minema. Öövahtkonna ajal seisab Kullike silmitsi ülima proovikivi – hirmutava sissetungijaga. See on tõesti heidutav duell. Aga selle, mis Kullikesel suurusest puudu jääb, teeb ta tasa nutikusega.

Christopher Denise veetis suure osa lapsepõlvest Iirimaal Shannonis losse uurides ja suurtest seiklustest unistades. Ta on paljude, sealhulgas auhinnatud lasteraamatute illustraator. „Öörüütel“ on tema debüüt autori-illustraatorina.

 

Denise, Christopher. Öörüütel / Christopher Denise ; [inglise keelest tõlkinud Piret Orav ; toimetanud Maire Kasemaa ; pildid joonistanud Christopher Denise]. – [Tallinn] : Hea Lugu, c2022. – [40] lk. : ill.