Gernhäuser, Susanne. Otsi ja uudista. Aastaajad

OTSI JA UUDISTA. AASTAAJADErinevad aastaajad pakuvad meile aina uusi elamusi: lilleõites kevad, soe suvi, värvikirev sügis ja lumerohke talv. Lihavõtteajal otsitakse lasteaias värvilisi mune. Suvel sõidab kogu pere mere äärde puhkusele. Sügisel saab vanaisaga tuulelohet meisterdada. Talvel on linnas jõululaat ja uisuväljak. Toredas tegelusraamatus on kokku üksteist detailset pilti, kus kujutatud igale aastaajale omast. Suurelt pildilt saab üles otsida eraldi kujutatud asjad ja inimesed. Otsimislusti ja leidmisrõõmu jätkub kogu aastaks.

 

Gernhäuser, Susanne. Otsi ja uudista. Aastaajad / tekst: Susanne Gernhäuser ; pildid: Barbara Jelenkovich ; saksa keelest tõlkinud Eve Sooneste ; toimetaja Ülle Kiivet. – Tallinn : Koolibri, [2022]. – 22 nummerdamata lehekülge koos kaantega : illustratsioonid.