Kaduji, Raahat. Ma ei ole hirmus

MA EI OLE HIRMUSVäike nahkhiir igatseb väga sõpra, kuid miskipärast tunnevad teised loomad tema ees hirmu. Aknal varju silmates ehmuvad nad koledal kombel ja peavad teda koletiseks. Kuidas saaks nahkhiir näidata, et ta soovib sõpradega koos aega veeta?

Kurvalt tagasi koju lennanud, parandab ta enda tuju küpsetamisega: valmivad pirukad, saiad ja koogid külalistele, kes kunagi ei saabu … Ühel päeval uitab nahkhiiremajani aga üks pisike karupoeg – ja nende elud muutuvad igaveseks.

Armsalt naljakas pildiraamat sõprusest, soojusest ja küpsetamisest! Tuletades meelde, et iialgi ei peaks me teistele hinnanguid andma nende välimuse järgi.

Tootmisel kasutatud kaanepapp ja sisupaber pärinevad jätkusuutlikult majandatud metsas kasvanud puudest.

Raamatu tekst on trükitähtedes.

Raahat Kaduji on lummavate olustikustseenide ja karakterite loomise meister, leides inspiratsiooni loodusest ja kõigest muust heast meie ümber. Ta omab edukat poodi Etsy platvormil, müües oma autoriillustratsioonide kvaliteetseid väljatrükke. “Ma ei ole hirmus” on tema esimene pildiraamat, millele ennustatakse suurt edu kogu maailmas.

 

Kaduji, Raahat. Ma ei ole hirmus / Raahat Kaduji ; tõlge eesti keelde: Dea Oidekivi ; toimetaja: Mari Klein. – [Tallinn] : Rahva Raamat, [2022]. – 32 nummerdamata lehekülge : illustratsioonid.