Raud, Piret. Teistmoodi printsessilood

Teistmoodi printsessiloodLood selles raamatus pole tavalised printsessilood, vaid on hoopistükkis teistmoodi. Ka printsessid ise on siin igaüks täitsa isemoodi ning sealjuures üsnagi kentsakad.

Näiteks leiab siit tagurpidi-printsessi, kes teeb kõike valepidi ja haukuva printsessi, keda hammustab kirp, samuti printsess Õhupalli, kes korraldab pallidele balli ja printsess Muumia, kes kardab hiiri. Raamatust ei puudu ka paar kurja lohet ning mõned kenad printsid, rääkimata rohketest ilusatest kleitidest, kübaratest ja roosipõõsastest.

Pildid raamatule tegi autor ise. Kuidas ta saanukski teisiti: kõik ju teavad, et printsesse joonistada on lihtsalt tore.

Raud, Piret. Teistmoodi printsessilood / Piret Raud ; [toimetanud Jane Lepasaar] ; autori illustratsioonid ; [kujundanud Dan Mikkin ; disainer Villu Koskaru]. – [Tallinn] : Tänapäev, 2019. – 104, [2] lk. : ill.