Kawałko-Dzikowska, Natalia. Kallista mind : Mets

Kallista mind. Mets„Kallista mind. Mets” — on vaimustav raamat, mis on spetsiaalselt loodud väikelastele ja äsja käima õppinud põngerjatele, et pakkuda neile veetlevat teekonda metsloomade imelisse maailma. See tugevast kartongist valmistatud interaktiivne raamat võimaldab noortel lugejatel uurida võluvate metsaolendite tekstuure. Raamatu „Kallista mind. Mets” lehekülgedel leiavad väikelapsed pilte metsloomadest, millest igaühel on ainulaadse tekstuuriga vaheleht, mis arendab taktiilset taju ja sensoorset arengut.

Raamatut lehitsedes kohtab teie laps:

  • Okastega siili sametise vahelehega, mis jäljendab nõelu ja ahvatleb õrnadeks puudutusteks.
  • Kavalat ja osavat rebast, kelle vaheleht meenutab tema kohevat kasukat ja on ideaalne silitamiseks.
  • Hoolitsevat pruunkaru, kellel on mõnus plüüsist vaheleht, mis jäljendab karu kallistuste soojust.

Sensoorset kogemust täiendavad lihtsad salmid, mis kirjeldavad, kus metsaelanikud elavad ja mida nad söövad, mis aitab kaasa kõne varajasele arengule ja sõnavara kasvule.

„Kallista mind. Mets” – on võluv interaktiivne raamat, mis kutsub noori lugejaid avastama enda jaoks loodusmaailma läbi taktiilse taju, köitvate illustratsioonide ja lihtsate luuletuste. See on ideaalne täiendus iga lapse raamaturiiulile ja läbimõeldud kingitus vanematele, kes soovivad jagada oma väikelastega metsa võlusid, sisendades juba varajases eas armastust looduse ja lugemise vastu.

Kawałko-Dzikowska, Natalia. Kallista mind : Mets / Natalia Kawałko-Dzikowska ; kujundaja Piotr Kozera. – Tallinn : Felistella, 2023. – [10] lk. : ill. – (Kallista mind).