Narva Keskraamatukogu kaugtöökoht  

Narva Keskraamatukogu pakub kaugtöökoha ruumi, mis on sisustatud vastavalt kaasaja nõutele.

Lisainfo ja ruumi broneerimine: tel. 3592415 või tehnika@narvalib.ee

IMG b7fd86a638f4b21898025ac141531804 V

   

Kõndimise trenažööri kasutamine  

Narva Keskraamatukogus 3. korrusel 
saab kasutada trenažööri.
Trenazööri võib kasutada alates 12+

20230307 133053

   

Head raamatukogu külastajad!  

Narva Keskraamatukogu Kreenholmi raamatukogus on võimalik harjutada klaverimängu. Klaver asub raamatukogu 1. korrusel.

Eelregistreerimine: 35 69392

QDKuUtBpN6o

   

Uudised

   

1349024956_photo_lens_01.jpgKohtumine autoritega toimub 31. märtsil kell 17.00

 

 

Fotoaparaadiga mööda Eestit

Mittetulundusühing „Autorifoto“ koos fotoklubiga „Narva“ kutsub fotohuvilisi fotode näitusele „Fotoaparaadiga mööda Eestit“.

Näitusel on esindatud fotod, mis kajastavad kohti Eestis, mida külastasime aastatel 2012 kuni 2015: Torma, Puhtu, Paide, Rõuge ja Abja-Paluoja. 
Peaaegu kõik need matkad toimusid Eesti Fotokunsti Seltsi algatusel, mis kord aastas annab fotokunstile ja pildistamisele andunud huvilistele võimaluse külastada Eestimaa selliseid kõrvalisi paikkondi, mida tavaliselt pikkade vahemaade tõttu just ei külastata. Need vaiksed paigad on huvitavad mitte ainult fotografeerimiseks, vaid on heaks teavematerjaliks igale Eesti elanikule.

Näituse idee tekkis eelmise aasta augustis pärast järjekordset loomingulist fotolaagrit. Need kolm päeva möödusid väikeses kohakeses Lennutalu (Sargvere küla, Lennutalu-Keelutsoon), mis asus Paide lähedal kollaste viljapõldude ja väikeste metsatukkade vahel. Seal kogusid kõik Narvat tulnud fotohuvilised palju fotomaterjale. Seda jätkus üsna suure projekti „Fotoaparaadiga mööda Eestit“ teostamiseks. Seda projekti toetas  Kultuurkapitali Fondi Ida-Virumaa ekspertgrupp. 
Meil tekkis mõte haarata sellesse „fotopilku“ ka eelnevate aastate huvitavaid kohti, mida külastasime alates 2012. aastast, nimelt, siis käisime Abja-Paluojal. Tollal meie veel ei teadnud isegi selle koha asupaika. 
Peame mainima, et meie ei sõida nendesse kohtadesse sirgeid teid pidi, vaid pöörame kord soodesse, kord vanade kindluste varemete juurde, kord mahajäetud talude juurde, või jõekäärudesse. 



See näitus koosnebki sellistest fotodest, mida tegime reisides ja matkates mööda väiksemaid linnakesi ja nende lähistel. Projektist võttis osa kolmteist autorit ühendusest „Autorifoto“ ja fotoklubist „Narva“. Kaadri taga jäi veel palju huvitavaid fotosid ja meil on soov igasse uude ekspositsiooni, aga projekt kestab käesoleva aasta juunini, lisada midagi uut, mida keegi ei ole veel näinud ja kus ei ole ka teised inimesed veel käinud. 



Kohtumine autoritega toimub 31. märtsil kell 17.00 Narva Keskraamatukogus Kunstiosakonnas (4.korrus).
   

Äripäeva teabevara  

bubbleset
   
Narva linna andmekaitsetingimused
   
EPR logo final
   

Head lugejad!  

logoViivisvabalt saab raamatuid tagastada raamatukokku iga kuu esimesel esmaspäeval!
   

Arvutikursused algajatele  

notebook
Narva Keskraamatukogu pakub abi algajatele arvuti ja nutiseadmete kasutajatele. Konsultatsioonid on individuaalsed ning toimuvad Narva Keskraamatukogus.
Küsige julgesti abi. 

Ootame teid tööpäevadel kella 10.00-17.00.  Registreerida saab telefoni teel. 56 311 410
.
   

3-D printimise töötuba  

3d printer costKui sa tahad teada,
kuidas töötavad 3D printerid,
siis tule Narva Keskraamatukogu
innovatsioonilaborisse MakerLab tasuta töötuppa!

Helista 55 35 377

   

Laserlõikuri töötuba  

llKui sa tahad teada, kuidas töötab laserlõikur, siis tule Narva Keskraamatukogu innovatsioonilaborisse MakerLab tasuta töötuppa!

Helista 56 311 410
   
© Narva Keskraamatukogu 2022