Narva Keskraamatukogu kaugtöökoht  

Narva Keskraamatukogu pakub kaugtöökoha ruumi, mis on sisustatud vastavalt kaasaja nõutele.

Lisainfo ja ruumi broneerimine: tel. 3592415 või tehnika@narvalib.ee

IMG b7fd86a638f4b21898025ac141531804 V

   

Kõndimise trenažööri kasutamine  

Narva Keskraamatukogus 3. korrusel 
saab kasutada trenažööri.
Trenazööri võib kasutada alates 12+

20230307 133053

   

Head raamatukogu külastajad!  

Narva Keskraamatukogu Kreenholmi raamatukogus on võimalik harjutada klaverimängu. Klaver asub raamatukogu 1. korrusel.

Eelregistreerimine: 35 69392

QDKuUtBpN6o

   

Uudised

   

1 Титул Альманаха 10 1

Heinrich Hanseni nimeline Narva Muinsuste Selts kutsub kõiki soovijaid laupäeval 11. detsembril kell 12.00 Narva Keskraamatukokku (Malmi 8, Narva) Narva koduloolise almanahhi 10nda numbri esitlusele!

Selles numbris räägime jätkuvalt huvitavatest sündmustest ja meie linna ajaloolise minevikuga seotud materjalide avaldamisest.

Rubriik "Ajalooline portree" on pühendatud Vladimir Kostotškini 100ndale sünniaastapäevale.Tegu on vene arhitekti, restaureerija, ajaloolase, kunstiteadlase, tuntud vana-vene ning eriti kaitsearhitektuuri asjatundjaga, mida mainitakse raamatutes "Narva" ja "Jaanilinna kindlus".



Rubriigis "Narva bibliofiil" esitame järgmiste raamatute ülevaated: V.V.Penskoi „Очерки истории Ливонской войны. От Нарвы до Феллина. 1558-1561”, V.S. Velikanov „Ругодивский поход и сражение под Нарвой 19(30) ноября 1700 г”. Samuti räägitakse A. Nikitjuki raamatust „На стыке культур или место встречи изменить нельзя”, mis toimus 10. oktoobril 2020. aastal.

Rubriigis "Ajavoog" annab Silvia Ilmenskaja ülevaate Narva Sõjavälja ehk Rahvavälja ajaloost. Artiklis "Imelik pilt 1907.a" kirjutab Tatjana Klimina Narva Linnavolikogu komisjoni liikmetest, Riigiduuma valimiste korraldamisest. Antud foto asub Eesti Ajalooarhiivis ning on dateeritud 29. jaanuari 1907. aastaga. Samuti rubriik "Ajajõgi" sisaldab N. Lavrukova meenutusloo "See oli hiljuti, see oli ammu" lõppu ning Jelena Sergeitšiku poolt kirjutatud aruannet Narva Muinsus Seltsi 7ndast ekspeditsioonist mööda Eestimaa losse.

Rubriigis "Narva kroonika" ilmub S. Glebovi artikli lõpp „Город Нарва и его достопримечательности” ajakirjast „Русскій Паломникъ” nr. 31 ja nr. 32 1904.

Rubriigis "Kunstnikud ja Narva" ilmub Ilja Davõdovi artikkel Franciscus Ludwig von Franckenbergi kohta, kes oli nii andekas inimene kui ka Narva magistraadi liige.

Rubriik „Нарвский коллекционер” jätkab publikatsioonidega kollektsioonidest, erinevatest objektidest ja asjadest, mis on seotud Narva linna ajaloo ja kunstiga.

Selleks ürituseks on ettevalmistatud raamatute väljapanek, mis on seotud meie linna ajalooga. Väljapanekul esitatud raamatud koguti erikollektsioonidest, Narva Keskraamatukogust, Narva Muuseumi kogudest, samuti Narva Muinsuste Seltsi ja Narva Eesti Seltsi poolt välja antud kogumikest.

NB! Esitluse ajal korraldatakse raamatulaat-raamatuvahetus. Sellel laadal võib igaüks kaasa võtta Narva ajalooga seotud raamatuid ning neid, kas müüa, vahetada või annetada.

NB! Kehtiva korralduse kohaselt saavad kontrollitud tegevustes osaleda vaktsineeritud või COVID-19 läbipõdenud täiskasvanud. Üritustel osalemiseks tuleb esitada COVIDi tõend. Raamatukogus tuleb kanda maski.

   

Äripäeva teabevara  

bubbleset
   
Narva linna andmekaitsetingimused
   
EPR logo final
   

Head lugejad!  

logoViivisvabalt saab raamatuid tagastada raamatukokku iga kuu esimesel esmaspäeval!
   

Arvutikursused algajatele  

notebook
Narva Keskraamatukogu pakub abi algajatele arvuti ja nutiseadmete kasutajatele. Konsultatsioonid on individuaalsed ning toimuvad Narva Keskraamatukogus.
Küsige julgesti abi. 

Ootame teid tööpäevadel kella 10.00-17.00.  Registreerida saab telefoni teel. 56 311 410
.
   

3-D printimise töötuba  

3d printer costKui sa tahad teada,
kuidas töötavad 3D printerid,
siis tule Narva Keskraamatukogu
innovatsioonilaborisse MakerLab tasuta töötuppa!

Helista 55 35 377

   

Laserlõikuri töötuba  

llKui sa tahad teada, kuidas töötab laserlõikur, siis tule Narva Keskraamatukogu innovatsioonilaborisse MakerLab tasuta töötuppa!

Helista 56 311 410
   
© Narva Keskraamatukogu 2022