Salmela, Natalia. Raha. Kus see kasvab ja kuhu kaob?

RAHA. KUS SEE KASVAB JA KUHU KAOB?Iga laps mõtleb vahel, kust raha tuleb ja miks täis­kasvanud sellest nii palju räägivad. Nii ka selle raamatu pea­tegelased Brita, Emil ja Tormi, kelle ema oskab õnneks vastata laste oma­pärastele küsimustele. Lugeja tutvub maksu­mõmmiga ja raha ajalooga ning saab mõelda, milliseid unistusi võiks täita, kui raha säästa ning miks ei ole mõistlik iga päev uusi mängu­asju osta.

Raamatus antakse teada, et säästa saab ka muud peale raha. Näiteks vett, elektrit ja emme närve.

Raamatu üks kaas­autoritest on Eestis sündinud Natalia Salmela, kes kolis koos pere­konnaga Soome 8-aastasena. Tema kinnis­vara­portfelli väärtus on tänasel päeval üle kahe miljoni euro!

Raamatu teine kaas­autor on Jasmin Hamid, Soome aasta investor 2020! Lisaks inves­teeri­misele tegeleb Jasmin ka tipp­tasemel näitle­misega ning teda võib näha ka ETV ekraanil sarjas nimega „Pulss“.

Nad juhivad ühiselt popu­laarset rahandus- ja pere­teemalist pod­casti Mamma betalar, mis keskendub pühale kolm­ainsusele: töö, pere ja raha.

 

Salmela, Natalia. Raha. Kus see kasvab ja kuhu kaob? / Natalia Salmela & Jasmin Hamid ; illustreerinud Anna Salmisalo ; tõlkinud Lauri Juursoo ; toimetanud Helve Hennoste. – [Tallinn] : Kirjastus Elust Enesest, [2022]. – 37 lehekülge : illustratsioonid.