Tomusk, Richard. Musta Saare saladus. Karl Straussi juhtum

Musta Saare saladusRasmus ja Karl on lapsepõlvesõbrad. Kuid Karl kolis perega Londonisse, Rasmus aga jätkas õpinguid Eestis. Nüüd on sellest möödunud mitu aastat ning Rasmus istub esimest korda üksinda lennukisse, et sõita sõbrale suvevaheajaks Inglismaale külla. Paraku ei tule tavapärasest suvepuhkusest midagi välja. Karli šotlasest sõbra koer Bess on salapärastel asjaoludel kaduma läinud ja poisid hakkavad teda otsima. Peagi selgub, et koera kadumine võib olla kriminaalne või koguni müstiline.

Richard Tomusk (sünd 1993) elab Londonis oma tüdruksõbra Hannah ja koera Bonniega. Pärast Glasgow ülikooli molekulaarbioloogia eriala lõpetamist on Richard töötanud tootejuhina, praegu nõustab ta rahastajaid tarkvara- ja finantstehnoloogiafirmade ostmisel. “Musta Saare saladus“ on tema esimene raamat. Tema isal Ilmar Tomuskil on neid juba märksa rohkem ilmunud, aga küllap Richardki neid juurde kirjutab.

 

Tomusk, Richard. Musta Saare saladus. Karl Straussi juhtum / Richard Tomusk ; pildid joonistanud Joonas Sildre. – Tallinn : Tammerraamat, 2023. – 132 lehekülge, 3 nummerdamata lehekülge : illustratsioonid.